NL ·FR ·EN

Biologisch advies

Biologische Analyse DIER


BCC biedt haar expertise aan in alle -omics domeinen zoals o.a. genomics, transcriptomics, metabolomics en proteomics bij dieren en vergelijkbare biologische processen. Voor het uitvoeren van de analyses werken we samen met gespecialiseerde en erkende laboratoria wereldwijd. Ons team zorgt ervoor dat uw analyses door het juiste laboratorium worden uitgevoerd. Wij zorgen tevens voor de interpretatie van uw analyses in het kader van uw specifieke vraag en volgen het proces van nabij.

In het bijzonder heeft BCC de kennis en ervaring om complexe genotypes en genomische indexen te interpreteren en efficiënt toe te passen in de dagdagelijks praktijk en in het begeleiden van fokprogramma’s die zich richten op het verbeteren van complexe gewenste kenmerken en het reduceren van complexe ongewenste kenmerken en ziekten.

Biologische Analyse Plant


BCC biedt haar expertise aan in het domein van moleculaire analysetechnieken en analyses van plantenhormonen, voornamelijk in de context van plant-microbe interacties en fytopathologie, maar met mogelijke uitbreiding naar plantenontwikkeling in het algemeen. Wij voorzien tevens advies bij de staalnames. De verwerking van de stalen wordt uitgevoerd in optimaal uitgeruste gespecialiseerde laboratoria en de interpretatie van de data gebeurt door BCC.

BCC kan assisteren bij het opstellen van projectaanvragen en kan wetenschappelijk advies geven bij en tekstuele en taalkundige verbeteringen aanbrengen aan wetenschappelijke en/of vulgariserende publicaties. BCC kan tevens literatuurstudies maken van plant- en microbe-gerelateerde onderwerpen en de belangrijkste bevindingen samenvatten in een overzichtelijk verslag.

Kunnen wij u helpen in uw zoektocht naar een oplossing?

Contacteer ons met al uw vragen, we helpen u graag verder

Contacteer ons